Стотици фенове на най-успешния български медицински сериал се снимаха и получиха

...
Стотици фенове на най-успешния български медицински сериал се снимаха и получиха
Коментари Харесай

Приключват снимките на `Откраднат живот: Анатомия на гнева`

Стотици почитатели на най-успешния български медицински сериал се снимаха и получиха подпис от двама от обичаните артисти в продукцията - Неда Спасова и Емил Марков по време на специфичната прожекция в Бургас. Те гледаха със феновете премиерен епизод на „ Откраднат живот “ на огромен екран и разкриха интересни детайли около последните снимачни дни и финала на шести сезон.

„ Галя Стилянова ще се върне. За къде съм без нея! За „ Откраднат живот “ бих споделил, че е мъчно да удържиш подобен възторг и креативна атмосфера към този момент три години. Радвам се да видя, че даже потвърдени артисти, които се включват в сериала, се удивляват от връзките ни “, описа Емо Марков, който е и един от сценаристите на хитовата продукция. На въпроса кой воин биха пробвали да изиграят Неда Спасова избра доцент Мазов поради комбинацията от „ гротескни черти и дълбока горест “, а Емил Марков призна, че харесва достоверния облик на лекар Кръстева.

„ Актьорството те дисциплинира извънредно в персоналния и професионалния живот – учи те на приемливост, екипна работа и доста други скъпи качества “, добави актрисата, която вдъхва живот на Кая Райкова. По време на гостуването в своя роден град Емил Марков посети и Английската гимназия, която е приключил преди години, с цел да поговори с учениците и да ги насърчи да бъдат смели в сбъдването на мечтите си.

Днес хитовата продукция завършва фотосите на своя шести сезон, чийто край феновете ще видят през декември. На снимчаната площадка последни сцена за сезона ще имат Наум Шопов и Ирина Митева, които ще показват едни от най-силните подиуми от началото на своето наличие в сериала. „ През последните два дни доста от актьорите завършиха със снимането на последни подиуми. Емоцията постоянно е голяма, въпреки и да сме поставяли толкоз доста пъти завършек на снимачен терен “, споделят от екипа на „ Откраднат живот “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР